27 september 2024

Geef je voorkeuren aan ons door!

Op zaterdag 21 en zondag 22 september was het Suikerevent in het Zeefgebouw. Wat was het een succes, we zijn nog steeds overdonderd door de belangstelling. Ca. 1.500 geïnteresseerden hebben het event deze 2 dagen bezocht en kennis kunnen maken met de eerste 100 gevarieerde woningen. 

Geef je voorkeuren aan ons door!

Het Suikerevent

De eerste fase woningen bestaan uit een gevarieerd aanbod; van compact appartement tot ruime gezinswoning. Stads van buiten en groen van binnen. De eerste woningen liggen aan een gemeenschappelijke binnentuin, een gezellig binnenhof, het nieuwe stadsplein en het vertrouwde Hoendiep. Én dat op steenworp afstand van de binnenstad. Heb jij het event gemist? Het volledige woningaanbod van de eerste fase staat live.

Bekijk het woningaanbod
Het Suikerevent

Het event gemist? Bekijk hier de video

Geef je voorkeuren door en krijg voorrang bij de toewijzing

Geef nu je woningvoorkeuren door. Dit doe je door in te loggen op je account via de website en vervolgens je favoriete woningen een hartje te geven. 

Vanaf 1 oktober kun je je aanmelden bij NextHome voor een financiële haalbaarheidstoets. Met deze toets krijg je  voorrang bij de toewijzing!

Op basis van de voorkeuren die je hebt doorgegeven, kijk je samen met een hypotheekspecialist van NextHome naar je persoonlijke financiële mogelijkheden. Zo weet je of een woning in De Suikerzijde haalbaar en betaalbaar voor je is.

Om een gesprek in te plannen dien je het intakeformulier van NextHome in te vullen en het te mailen naar info@nexthome.nl

Hoe nu verder?

In januari 2025 ben je van harte welkom tijdens het verkoopevent. Vanaf dit moment zijn alle definitieve verkoopdocumenten en prijzen beschikbaar. Na het event bevestig je definitief je woningvoorkeuren en wijzen we de woningen toe. Deze toewijzing gaat zoveel mogelijk op basis van eerst opgegeven woningvoorkeur, waarbij je voorrang krijgt bij een positieve financiële screening.  We hebben het hele verkoopproces voor je uitgeschreven in dit handige stappenplan.

Bekijk het verkoopproces
Hoe nu verder?

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

Contact